Tervezés
Felmérés
Dokumentálás

Ügyfélkapu

Rólunk írták

Ha nem akarsz feleslegesen sorban állni és érthetetlen földhivatali ügyekkel foglalkozni, akkor keresd bizalommal az N-GEO Kft-t. Minden problémát gyorsan megoldanak

Tóth Attila

Szeretnék köszönetet mondani a gyors és pontos munkavégzéshez.

Perfect-Phone Kft

Köszönet a tanácsadásért és a korrekt gyors ügyintézésért! Megérte az N-GEO Kft-re bízni a családiházunk építésének irányítását és épületbejegyzését. Mindenkinek ajánlom.

Márkus Eszter

Az N-GEO Kft kiérdemelte partneri kapcsolatát a Magyar-Telekommal. Munkájuk révén folyamatosan tudjuk pontosítani nyilvántartásunkat.

Kovács Attila (Magyar-Telekom nyRt)

 

Topográfiai felmérések

 

Az N-GEO Kft vonalas létesítmények felmérésével párhuzamosan számos olyan projektben vett részt, ahol nagy hangsúlyt fektettek a terület topográfiai meghatározására. A részletes numerikus felmérések alapján nagy pontossággal megszerkeszthető a felületmodell. Korszerű AutoCAD szoftverekkel vállaljuk digitális szintvonalas tervezési térképek készítését, földtömegszámítási munkákat, metszetrajzok szerkesztését.Előző évek nagyobb terepfelmérési munkái: Som regionális hulladéklerakó tervezése, Cikó hulladéklerakó terepfelmérés, Kökény szemétbánya bővítés.