Tervezés
Felmérés
Dokumentálás

Ügyfélkapu

Rólunk írták

Ha nem akarsz feleslegesen sorban állni és érthetetlen földhivatali ügyekkel foglalkozni, akkor keresd bizalommal az N-GEO Kft-t. Minden problémát gyorsan megoldanak

Tóth Attila

Szeretnék köszönetet mondani a gyors és pontos munkavégzéshez.

Perfect-Phone Kft

Köszönet a tanácsadásért és a korrekt gyors ügyintézésért! Megérte az N-GEO Kft-re bízni a családiházunk építésének irányítását és épületbejegyzését. Mindenkinek ajánlom.

Márkus Eszter

Az N-GEO Kft kiérdemelte partneri kapcsolatát a Magyar-Telekommal. Munkájuk révén folyamatosan tudjuk pontosítani nyilvántartásunkat.

Kovács Attila (Magyar-Telekom nyRt)

 

Telekhatár kitűzések

 

Vállajuk magánszemélyek és cégek  részére ingatlanhatárok kitűzését.  Szakembereink sokéves tapasztalatának köszönhetően az ügyfeleink mindig elégedettek a kitűzési munkákkal. A megfelelő szaktudás és a kiváló Leica műszerek pontossága garancia a minőségre. Általában magánszemélyek keresnek minket a tulajdonukban lévő vagy megvásárolni kívánt ingatlan határpontjainak kitűzésével. Nagy iparterületek és új lakóövezeti telekosztások kitűzését is nagy gyakorlattal hajtja végre  mérnök csapatunk. A kitűzési munkák legtöbbször magukba foglalják az új épületek alapjainak és zsinórállásainak kitűzését is. Ha lakóépületének tervezett helyét kell kitűzni, vagy a kivitelezőben nem bízik és felvállalja a zsinórállás kitűzését, keressen minket bizalommal.
Csatolt galériák:

kép

kép