Tervezés
Felmérés
Dokumentálás

Ügyfélkapu

Rólunk írták

Ha nem akarsz feleslegesen sorban állni és érthetetlen földhivatali ügyekkel foglalkozni, akkor keresd bizalommal az N-GEO Kft-t. Minden problémát gyorsan megoldanak

Tóth Attila

Szeretnék köszönetet mondani a gyors és pontos munkavégzéshez.

Perfect-Phone Kft

Köszönet a tanácsadásért és a korrekt gyors ügyintézésért! Megérte az N-GEO Kft-re bízni a családiházunk építésének irányítását és épületbejegyzését. Mindenkinek ajánlom.

Márkus Eszter

Az N-GEO Kft kiérdemelte partneri kapcsolatát a Magyar-Telekommal. Munkájuk révén folyamatosan tudjuk pontosítani nyilvántartásunkat.

Kovács Attila (Magyar-Telekom nyRt)

 

Távközlési és gyenge áramú hálózatok dokumentálása

 

A települések Önkormányzatai egyre gyakrabban döntenek úgy, hogy a város közműveit digitális formában egységes jelkulcsok szerint tartják nyilván. Ehhez legtöbbször az ingatlan-nyilvántartási térképek síkrajzi tartalmát veszik alapul. Az N-GEO Kft 1995 óta foglalkozik digitális szakági felmérésekkel és vonalas hálózatok dokumentálásával. A Magyar Telekom megbízásából a Dunántúli területeken tartjuk nyilván a telekommunikációs hálózatukat. De az elmúlt években a Dél-Balatoni régióban és Vas, valamint Zala megyékben is részt vettünk kistérségi infrastruktúra fejlesztési projektekben.

A közműhálózatok pontos geodéziai felmérésével csökkenthető a kábelrongálásokból eredő javítási költség. A kábel nyomvonala bármikor visszatűzhető a terepen. Szakembereink nagy tapasztalatokat szereztek a szakági hálózatok dokumentálásában. A tervezők részére AutoCAD dwg vagy dxf formátumban szolgáltatjuk az adatokat.