Tervezés
Felmérés
Dokumentálás

Ügyfélkapu

Rólunk írták

Ha nem akarsz feleslegesen sorban állni és érthetetlen földhivatali ügyekkel foglalkozni, akkor keresd bizalommal az N-GEO Kft-t. Minden problémát gyorsan megoldanak

Tóth Attila

Szeretnék köszönetet mondani a gyors és pontos munkavégzéshez.

Perfect-Phone Kft

Köszönet a tanácsadásért és a korrekt gyors ügyintézésért! Megérte az N-GEO Kft-re bízni a családiházunk építésének irányítását és épületbejegyzését. Mindenkinek ajánlom.

Márkus Eszter

Az N-GEO Kft kiérdemelte partneri kapcsolatát a Magyar-Telekommal. Munkájuk révén folyamatosan tudjuk pontosítani nyilvántartásunkat.

Kovács Attila (Magyar-Telekom nyRt)

 

Referenciák

Közelmúlt nagyobb munkái, amiben részt vettünk.

·         Pécsi ISPA projektek 2006-2010

Pécs Város Uniós pályázaton nyert támogatást a csatornázatlan területek szennyvízelevetésére és csapadékvíz elvezetésének megvalósítására. Az N-GEO Kft nyerte el mind három ütem, tervezési és dokumentálási feladatainak geodéziai munkáit.

 Szigetvári termálfürdő kivitelezés, kupola építés-irányítás 2007

Szigetvári termálfürdő kivitelezése során a fa kupolát támasztó betonkoszorú nem a kiviteli tervek szerint készült el. Az N-GEO Kft-t kérték fel az eltérések meghatározására és a fa szerkezet gerenda tartóinak 3D-s modellezésének elkészítésére. A mérések és a modellezés alapján meghatároztuk, hogy a tartógerendák hosszából mennyit kell levágni ahhoz, hogy a kupolaszerkezet a helyére kerüljön.    

·         Magyar Telekom kistérségi infrastruktúra  fejlesztési projektek 2007-2011

Az N-GEO Kft 2007 óta több száz kilométer optikai hálózat geodéziai bemérését és dokumentálását végezte el a Magyar-Telekom, valamint alvállalkozói megbízásából. Büszkék vagyunk, hogy a Magyar-Telekom beszállítói köréhez tartozunk immár több mint 10 éve.

·         Pécs EKF projekt 2009-2010

Pécs 2010-ben az Európa Kulturális Fővárosa Címet nyerte el. Úgy éreztük, hogy a tervezett beruházásokban mindenképp részt kell vennünk. Elsősorban a közterek megújítására írtak ki pályázatokat. Sikerült elnyerni a legnagyobb központi munka, a Széchenyi tér kivitelezési munkáinak geodéziai irányítását.

 Optikai hálózatok dokumentálása 2011

                Digi Kft megbízásából optikai hálózatokat mértünk fel és készítettük el a digitális nyilvántartás                     részére a szakági térképeket. A munkák volumene: 50 km

 Optikai hálózatok dokumentálása 2011

                 UPC Kft megbízásából optikai hálózatokat mértünk fel és készítettük el a digitális nyilvántartás                     részére a szakági térképeket. A munkák volumene: 35 km

 Optikai hálózatok dokumentálása 2012

                A Magyar Telekom megbízásából optikai hálózatok dokumentálása Baranya-Somogy-Tolna                             megye területén. Digitális tervezési térkép készítése. A munkák értéke 10MFt.

Optikai hálózatok dokumentálása 2012

                 A Kanizsatel Kft megbízásából optikai hálózatok dokumentálása Zala-Veszprém                                             megye területén. A munkák értéke 15MFt.

 Optikai hálózatok dokumentálása 2012

                 Az Ar Kft megbízásából optikai hálózatok dokumentálása Baranya-Somogy-Tolna                                           megye területén. A munkák értéke 10MFt.

 Kistérségi Infrastruktúra fejlesztés 2013-2015

                Nagykanizsa, Letenye, Csurgó, Tab kistérség interneteléréshez szükséges gerinchálózat                               geodéziai munkák. A beruházás volumene: 300 kilóméter

  Ivóvízminőség-javító projekt Szigetvár 2013

               Szigetvár-Hobol ivóvízminőség javítás tervezéséhez szükséges geodéziai munkák.

  Hidrogeológiai vízbázisvédelem geodéziai munkái 2013

              A Geogold Kft megbízásából változási vázrajzok készítése, mintavételi kutak kitűzése és                             bemérése: Görcsöny, Baksa, Pázmándfalu, Golop, Paks, Hatvan. A munka volumene: 3MFt.

 MVM optikai gerinchálózat dokumentálása Kalocsa 2013

             A Perfect-Phone Kft megrendelése alapján optikai gerinchálózat dokumentálása Kalocsa-Bátya                    települések között. A munka volumene: 8.0 km.

KTV hálózatok dokumentálása Dél-Balatoni régió 2014

             Megrendelő: SUPRA Kft

Viziközmű tervezés Bogád-Romonya települések 2014

            Megrendelő Víz's Kft.

Optikai hálózatok dokumentálása 2014-2015

           Megrendelő: Welltel Kft.

 Kistérségi Infrastruktúra fejlesztés 2014-2015

          Pécs-Szigetvár kistérség interneteléréshez szükséges gerinchálózat  geodéziai munkák. A                           beruházás volumene: 250 kilométer.

Bánya felmérés évi termelési térkép készítés 2014-2015

         Pettend homokbánya, bányaművelési felmérés és művelési térkép készítés.

 Ipari geodézia Pécs E.Ü. Intézmény Rehabilitációs központ 2015.

        Megrendelő: Cserkúti Generál Kft.

 Ipari geodézia Pécs E.Ü. Intézmény Onkológia Központ 2015.

       Megrendelő: Cserkúti Generál Kft.
Csatolt galériák:

kép

kép