Tervezés
Felmérés
Dokumentálás

Ügyfélkapu

Rólunk írták

Ha nem akarsz feleslegesen sorban állni és érthetetlen földhivatali ügyekkel foglalkozni, akkor keresd bizalommal az N-GEO Kft-t. Minden problémát gyorsan megoldanak

Tóth Attila

Szeretnék köszönetet mondani a gyors és pontos munkavégzéshez.

Perfect-Phone Kft

Köszönet a tanácsadásért és a korrekt gyors ügyintézésért! Megérte az N-GEO Kft-re bízni a családiházunk építésének irányítását és épületbejegyzését. Mindenkinek ajánlom.

Márkus Eszter

Az N-GEO Kft kiérdemelte partneri kapcsolatát a Magyar-Telekommal. Munkájuk révén folyamatosan tudjuk pontosítani nyilvántartásunkat.

Kovács Attila (Magyar-Telekom nyRt)

 

Ipari geodéziai munkák

 

Az építőipari felmérés az építőipari tervezés nagyon fontos részfeladata. A felmérések alapján az építési terveket fizikailag nagy pontossággal tudjuk kitűzni, mivel minden tereptárgy térképi helye megegyezik a terepi helyével. Nem csak vízszintes értelmű meghatározásról beszélünk, hanem magassági adatok meghatározásáról is. Szinte mindenhol a környezetünkben látható olyan emberi alkotás, amelynek megépítése valamilyen ipari felmérés és kitűzés alapján jött létre.

Szakembereink nagy tapasztalatot szereztek az építőipari munkákban és megértették a mérési pontosság fontosságát, ami velejárója az építési projekteknek. Pontos és gyors szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére. A szükséges kommunikáció megtartása számunkra nagyon fontos, ezzel is segítve az ütemtervek megtartását.

 

 
Csatolt galériák:

kép

kép

kép