Tervezés
Felmérés
Dokumentálás

Ügyfélkapu

Rólunk írták

Ha nem akarsz feleslegesen sorban állni és érthetetlen földhivatali ügyekkel foglalkozni, akkor keresd bizalommal az N-GEO Kft-t. Minden problémát gyorsan megoldanak

Tóth Attila

Szeretnék köszönetet mondani a gyors és pontos munkavégzéshez.

Perfect-Phone Kft

Köszönet a tanácsadásért és a korrekt gyors ügyintézésért! Megérte az N-GEO Kft-re bízni a családiházunk építésének irányítását és épületbejegyzését. Mindenkinek ajánlom.

Márkus Eszter

Az N-GEO Kft kiérdemelte partneri kapcsolatát a Magyar-Telekommal. Munkájuk révén folyamatosan tudjuk pontosítani nyilvántartásunkat.

Kovács Attila (Magyar-Telekom nyRt)

 

Ingatlan nyilvántartást érintő projektek

 

Vállaljuk minden az ingatlan-nyilvántartást érintő feladat elvégzését. Szakembereink rendelkeznek ingatlanrendezői és vezető tervezői jogosultságokkal, ezek szükségesek a hivatalos munkavégzéshez. Az elmúlt évek autópálya építésében szakembereink részt vettek a területszerzési előkészítő munkákban. Több száz földrészlet kisajátítási munkarészeit készítettük és záradékoltattuk megrendelőink részére. Részt vettünk nyomvonal kitűzési munkákban is.  Jelentősebb feladatnak számított az 500 hektáros Pannova Ipari park telekalakítási munkája.
Csatolt galériák:

kép

kép