Tervezés
Felmérés
Dokumentálás

Ügyfélkapu

Rólunk írták

Ha nem akarsz feleslegesen sorban állni és érthetetlen földhivatali ügyekkel foglalkozni, akkor keresd bizalommal az N-GEO Kft-t. Minden problémát gyorsan megoldanak

Tóth Attila

Szeretnék köszönetet mondani a gyors és pontos munkavégzéshez.

Perfect-Phone Kft

Köszönet a tanácsadásért és a korrekt gyors ügyintézésért! Megérte az N-GEO Kft-re bízni a családiházunk építésének irányítását és épületbejegyzését. Mindenkinek ajánlom.

Márkus Eszter

Az N-GEO Kft kiérdemelte partneri kapcsolatát a Magyar-Telekommal. Munkájuk révén folyamatosan tudjuk pontosítani nyilvántartásunkat.

Kovács Attila (Magyar-Telekom nyRt)

 

Digitális tervezési térképkészítések

 

Az N-GEO Kft fő profilja a digitális tervezési térkép készítés. Szakember gárdánk a kiváló mérnöki irányítással olyan tervezési térképeket szolgáltat, amely 100 %-ban tartalmazza a terepi tartalmat. Ennek segítségével a tervezési idő lecsökken, mivel a tervező már a tervező asztal mellett elkészítheti a tervek piszkozatát. A terepen már csak pontosítani kell a méreteket. Kérésre a digitális térképre felszerkesztjük a közműhálózatokat, amit megállapodás alapján beszerzünk és elvégezzük a szükséges közműegyeztetéseket is. Büszkék vagyunk arra, hogy a Magyar Telekom nyRt a Dunántúli régióban visszavonásig érvényes partneri szerződést ajánlott fel, szakági térképeinek élőn tartására elismerve szaktudásunkat és kiváló minőségű munkánkat. Részt vettünk az elmúlt években több regionális hulladéklerakó tervezésében is, nagy tapasztalatot szerezve a tömegszámítás és a digitális terepmodell alkalmazása terén. Újabban kistelepülések árokmeder-rendezéseihez és szennyvízelvezető hálózatának tervezéséhez készítünk összközműves tervezési  térképeket a Dunántúlon.
Csatolt galériák:

kép

kép

kép

kép