Tervezés
Felmérés
Dokumentálás

Ügyfélkapu

Rólunk írták

Ha nem akarsz feleslegesen sorban állni és érthetetlen földhivatali ügyekkel foglalkozni, akkor keresd bizalommal az N-GEO Kft-t. Minden problémát gyorsan megoldanak

Tóth Attila

Szeretnék köszönetet mondani a gyors és pontos munkavégzéshez.

Perfect-Phone Kft

Köszönet a tanácsadásért és a korrekt gyors ügyintézésért! Megérte az N-GEO Kft-re bízni a családiházunk építésének irányítását és épületbejegyzését. Mindenkinek ajánlom.

Márkus Eszter

Az N-GEO Kft kiérdemelte partneri kapcsolatát a Magyar-Telekommal. Munkájuk révén folyamatosan tudjuk pontosítani nyilvántartásunkat.

Kovács Attila (Magyar-Telekom nyRt)

 

3D szkennelésen alapuló felmérési munkák

 

3D szkennelésen alapuló felmérési munkák Magyarországon még nem terjedtek el annyira, mint Nyugat Európában. A digitális szkennelés tulajdonképpen a tér akár 360 fokos felvétele egy speciális kamerával. Ahhoz, hogy az egyes szkennelt felvételek pontosan összeilleszthetők legyenek, illesztő pontokat kell elhelyezni a felmérendő terület vagy épület bizonyos pontjain. Ezeket az illesztő pontokat kell a lehető leg pontosabban meghatározni, és ezek a pontok biztosítják a szkennelt képek illesztését. A létrehozott térbeli pontfelhő alkalmas a digitális feldolgozásra. A technológiát nagyon jól lehet alkalmazni  nagy összetett felületek digitális rögzítésére, például díszes homlokzatok rekonstrukciós helyreállításához, statikai vizsgálatokhoz, szerkezeti vizsgálatokhoz.